«Άνοιγμα» στην επαρχία για τα Ok!Anytime Markets

Νέα διάκριση για τα OK! Anytime Markets. 

Στην κατηγορία «Retail Franchisor of the Year» των Retail Business Awards, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τη δυναμική των εταιρειών στον κλάδο του λιανεμπορίου, διακρίθηκαν τα OK! Anytime Markets.

Τα κριτήρια με βάση τα οποία επιλέχθηκε ο καλύτερος πρεσβευτής της κατηγορίας για την τρέχουσα χρονιά ήταν το μέγεθος του δικτύου της εταιρείας, η ανάπτυξη που έχει καταγράψει φέτος, η δυναμική των σημάτων, η γεωγραφική κάλυψη που έχει επιτύχει, καθώς η καθιέρωση του brand στην αγορά.

Τα convenience stores OK! Anytime Markets με παρουσία 15 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου επενδύουν συνεχώς στη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων τους με την μέθοδο του franchising.  Σήμερα η εταιρεία μετράει ήδη 103 καταστήματα, με προοπτική την περαιτέρω αύξηση των σημείων πώλησης.

Τα καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε αποτελούν μια μορφή Mini Super Market και το μόνο οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ.