Εννιά βραβεία για τα ζυμαρικά Ήλιος

Εννιά βραβεία για τα ζυμαρικά Ήλιος. 

Εννιά βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards 2020) απέσπασαν τα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης, έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην αξιολόγηση τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, με 2 Χρυσά Αστέρια, διακρίθηκαν οι Πέννες Ριγέ Ολικής Άλεσης από Δίκοκκο Σίτο που παρασκευάζονται αποκλειστικά από βιολογικό δίκοκκο σιτάρι, που διατηρεί τα διατροφικά του χαρακτηριστικά, καθώς και οι Βιολογικές Ταλιατέλες ΗΛΙΟΣ από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας. Δύο Χρυσά Αστέρια έλαβαν επίσης, το Λαζανάκι ΗΛΙΟΣ και το Cous Cous ΗΛΙΟΣ.

Επιπλέον, με Χρυσό Αστέρι διακρίθηκαν οι Ταλιατέλες ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη και το Κριθαράκι ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη, που παρασκευάζονται από καλαμπόκι και ρύζι, κατάλληλα για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, καθώς και το Βιολογικό Σπαγέτι Νο 6 από δίκοκκο σίτο Ζείδωρος Γη ΗΛΙΟΣ, που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Ένα Χρυσό Αστέρι απέσπασε επίσης το Τριβέλι Λαχανικών ΗΛΙΟΣ. Ο κύκλος των διακρίσεων ολοκληρώθηκε με το Χρυσό Αστέρι που κέρδισε το προϊόν «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ», ζυμαρικά εμπνευσμένα από τον μεγαλύτερο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, τον Ηρακλή και τους 12 άθλους του.