Συνελήφθη

Συνελήφθη «σπείρα» μετά από κλοπές σε 36 σούπερ μάρκετ. 

Χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών έκλεβαν επί δυο χρόνια τα μέλη σπείρας, που δρούσαν σε διάφορες περιοχές της χώρας έχοντας χτυπήσει συνολικά σε 36 σούπερ μάρκετ.

Οι άνδρες της Ασφάλειας κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν τα πέντε μέλη της σπείρας στα Γρεβενά, όπου και συνέλαβαν έναν 50χρονο άνδρα, δυο γυναίκες ηλικίας 45 και 43 χρόνων και αναζητούν άλλους δυο αλλοδαπούς, έναν 47χρονο και μία 35χρονη.

Από τον Απρίλιο του 2017, είχαν αρπάξει πάνω από 2.600 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων ειδών, συνολικής αξίας τουλάχιστον 51.200 ευρώ από καταστήματα στα Γρεβενά, στους Αμπελόκηπους, τα Βριλήσσια, τη Γλυφάδα, το Νέο Ψυχικό, το Μαρούσι, το Κορωπί, την Παιανία, τη Βάρη της Αττικής, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, τη Νεάπολη Καβάλας, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Αριδαία και τα Γιαννιτσά Πέλλας, αλλά και στις Σέρρες, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Άρτα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα, την Κόρινθο και την Πιερία.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δυο συνεργών τους.