Μια νέα σειρά προϊόντων που διευκολύνει τις οικιακές παρασκευές ψωμιού λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά η Αλλατίνη. Πρόκειται για τους κωδικούς της σειράς “Bread You Love” που συνδυάζουν την καινοτομία, την παράδοση αλλά και την ευκολία. Ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής μπορεί να προμηθευτεί για το κατάστημά του τα εξής:

-Ηπειρώτικα Ζυμώματα για Χωριάτικο Ψωμί και Πίτες: Το προϊόν είναι εμπνευσμένο από συνταγές των ορεινών χωριών της Ηπείρου. Συνδυάζει υψηλής ποιότητας αλεύρι από διαλεκτά σκληρά σιτάρια. Είναι κατάλληλο για την παρασκευή χωριάτικου ψωμιού ή παραδοσιακών πιτών με τραγανό φύλλο.

-Αγιορείτικο με άλευρα Ολικής Άλεσης Πετρόμυλου: Με σημείο αναφοράς τις παραδοσιακές συνταγές των μοναχών του Αγίου Όρους, συνδυάζει άλευρα σιταριού αλεσμένο σε Πετρόμυλο και σίκαλη ολικής άλεσης.

-Διαλεχτό Πολύσπορο: Συνδυάζει άλευρα σιταριού και σίκαλης, μαζί με ένα μείγμα γευστικών σπόρων και νιφάδων δημητριακών, για την εύκολη παρασκευή πολύσπορου ψωμιού στο σπίτι.

-Ιταλικά Ζυμώματα για Pizza και Focaccia: Εμπνευσμένο από συνταγές της Ιταλίας, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι από μαλακό σιτάρι (τύπου 00) για την παρασκευή αυθεντικής ιταλικής πίτσας με λεπτή ζύμη ή ψωμιού focaccia με γεύση ελαιόλαδου.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Αλλατίνη στο τηλ. 800 11 80880