Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, έχει αυξήσει τον τελευταίο καιρό την γκάμα του, διαθέτοντας μία σειρά από προϊόντα, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών.

Classic, λευκό σε άλμη, 3 mix τριμμένο, γεύση cheddar και ρόφημα αμυγδάλου σε κλασική γεύση ή χωρίς ζάχαρη, είναι ιδανικά για vegan διατροφή, για περιόδους νηστείας, για όσους παρουσιάζουν δυσανεξίες αλλά και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Στο πρωινό, ένα τοστ με ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο classic μαζί με ένα ποτήρι  ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου αρκεί, για ένα ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας. Το classic δένει στα σάντουιτς, λιώνει στα τοστ, ενώ κομμένο σε κύβους, ακομπανιάρει και ανεβάζει τη γεύση στις σαλάτες μας.

Για ένα ελαφρύ μεσημεριανό στη δουλειά, μια σαλάτα με κομμάτια από δροσερό ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο λευκό σε άλμη. Σε συσκευασία τάπερ επιπλέει στην άλμη του, ώστε να διατηρείται για καιρό και δίνει κάτι… επιπλέον στη γεύση. Με μειωμένα λιπαρά (18%), ενισχυμένο με φυτική πρωτεΐνη, ξεχωρίζει και για την «τυρένια» του νοστιμιά και υφή.

Για ένα γρήγορο απογευματινό σνακ, η καλύτερη επιλογή είναι ένα σάντουιτς με ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο γεύση cheddar. Με γεμάτη και «ώριμη» γεύση, πλούσια, κρεμώδη υφή, αυθεντικό άρωμα, το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο γεύση cheddar ανεβάζει τα standards στη γεύση. Σε σύσταση αναβαθμισμένο, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β12 και φυτική πρωτεΐνη κάνει κάθε γεύμα… Cheddaνόστιμο.

Για βραδινό, πίτσα με ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο 3 mix τριμμένο. Το μοναδικό στην κατηγορία των plant based – μη γαλακτοκομικών προϊόντων σε μείγμα τριών γεύσεων: pizza classic, mozzarella & γεύση cheddar, έχει εξαιρετική συμπεριφορά κατά το ψήσιμο. Λιώνει ομοιόμορφα, έχει γεμάτη γεύση και μπαίνει σε μακαρόνια, πίτσες, πίτες κι όπου αλλού επιθυμούν οι καταναλωτές.

Όλα τα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ είναι plant based, χωρίς λακτόζη, γλουτένη και συντηρητικά. Παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας φυτικές πρώτες ύλες και εμπλουτίζονται με την πολύτιμη βιταμίνη B12.