Στις φετινές αξιολογήσεις του International Taste Institute, βραβεύτηκαν 2.218 προϊόντα από όλο τον κόσμο, με τη Φάρμα Κουκάκη να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η Φάρμα απέσπασε διακρίσεις και στα 6 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν: Το Πρωτεϊνούχο Γάλα Κακάο Choco High με 1,5% λιπαρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, που απέσπασε 3, το φυσικό και προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ με Στέβια και Κόκκινα Φρούτα, που έλαβε άλλα 3 αστέρια, το Ελληνικό Γιαούρτι με 0% λιπαρά που τιμήθηκε φέτος με 3 χρυσά αστέρια, ξεπερνώντας την αξιολόγηση των 2 αστεριών, με τα οποία είχε βραβευτεί το 2018.

Παράλληλα, την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων διατήρησαν με 6 συνολικά χρυσά αστέρια και βαθμολογία μεταξύ 80% και 90%: Το φρέσκο, καθημερινά συλλεγόμενο, Πλήρες Γάλα Αγελάδος Κουκάκη, το Chocofull Γάλα Κακάο Πλήρες με κακάο κορυφαίας ποιότητας, καθώς και το Επιδόρπιο Ρύζι & Γάλα με την αυθεντική σπιτική συνταγή.