Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη: Πρώτη σε πωλήσεις για το 2019

Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη: Πρώτη σε πωλήσεις για το 2019. 

Η γνωστή εταιρεία Δωδώνη κατέχει την πρώτη θέση στην κατηγορία της Π.Ο.Π φέτας, τόσο σε όγκο όσο και σε αξία πωλήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI.

Η Φέτα Δωδώνη είναι ένα ξεχωριστό προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π), που παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα και έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο της συγκεκριμένης κατηγορίας, της ελληνικής παράδοσης, αλλά και της αυθεντικότητας.

Μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, το πολυβραβευμένο αυτό προϊόν έχει κερδίσει μία θέση στο τραπέζι των Ελλήνων καταναλωτών και αποτελεί σήμα κατατεθέν τόσο για την Δωδώνη, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό, εντός του 2019 η Δωδώνη αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά  κυρίαρχο αγοραστή αιγοπρόβειου γάλακτος σε εγχώριο επίπεδο, διαθέτοντας ζώνη γάλακτος με περισσότερους από 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς.

Παράλληλα, με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, η Δωδώνη αποτελεί πρεσβευτή της Π.Ο.Π φέτας στο εξωτερικό, προωθώντας την υπεύθυνη κατανάλωση και την προστασία των ελληνικών Π.Ο.Π προϊόντων.