Η Creta Farms απέσπασε δύο διακρίσεις για τον Γύρο Εν Ελλάδι στα Frozen Food Awards 2022. Πρόκειται για μία σειρά κατεψυγμένων προψημένων κρεατοσκευασμάτων, η οποία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα έρευνας των σύγχρονων διατροφικών τάσεων και καταναλωτικών συνηθειών. 

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει τα προϊόντα της σειράς Creta Farms Εν Ελλάδι Νοστιμιές (κεφτεδάκια, κοτομπουκιές, σουτζουκάκια, μπιφτέκια χοιρινά) καθώς και το Γύρο Εν Ελλάδι. Η εταιρεία διακρίθηκε με Bronze βραβείο στην κατηγορία Καλύτερα Κατεψυγμένα Προϊόντα για Κρέατα & Πουλερικά, ενώ στην κατηγορία Καλύτερες Πρακτικές στον Κλάδο της Κατάψυξης (Marketing) έλαβε Silver βραβείο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Γύρος Εν Ελλάδι παρασκευάζεται από αυστηρά επιλεγμένο κρέας χοιρινό ή κοτόπουλο, μαριναρισμένο με το υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη. Παράλληλα, το προϊόν χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στην προετοιμασία του, καθώς όντας προψημένος ο Γύρος Εν Ελλάδι χρειάζεται μόλις 6-8 λεπτά και είναι έτοιμος για σερβίρισμα. 

Η τελετή απονομής των Frozen Food Awards 2022 πραγματοποιήθηκε από την BOUSSIAS, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατεψυγμένων προϊόντων.