Φυτικό σκεύασμα Βιτάμ με φουντούκι και κακάο

Τα φυτικά ροφήματα της αγοράςΠρόσφατα η Unilever πραγματοποίησε «άνοιγμα» στο κανάλι των «vegan» ροφημάτων με μία νέα σειρά φυτικών σκευασμάτων με τη σήμανση του Βιτάμ. Ένα από τα καινοτόμα προϊόντα της καινούριας ομάδας είναι το ρόφημα φουντουκιού με κακάο, που αξιοποιεί τα θρεπτικά συστατικά των ξηρών καρπών σε συνδυασμό με τη σοκολατένια γεύση. Κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία του 1 λίτρου.

Τα φυτικά ροφήματα της αγοράςΣόγια με ασβέστιο από την εταιρεία Fytro

Πρόκειται για ένα 100% φυτικό προϊόν, που παράγεται με σύγχρονες  μεθόδους φυσικής επεξεργασίας από ολόκληρους  καρπούς σόγιας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, χωρίς χοληστερόλη και συμβάλλει στο σχηματισμό και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Το ρόφημα είναι κατάλληλο για τους αλλεργικούς στο γάλα και για  ανθρώπους που δε μεταβολίζουν τη λακτόζη του γάλακτος.

Ρόφημα ρυζιού Joya

Τα φυτικά ροφήματα της αγοράςΣτη γκάμα των φυτικών ροφημάτων, περιλαμβάνονται όμως και αυτά με το «γάλα» ρυζιού, το οποίο έχει ως βασική σύστασή του το νερό (89%) και τους υδατάνθρακες (9%) στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ ξεχωρίζει για τις λιγότερες θερμίδες από το κλασικό γάλα, αλλά και τα ελάχιστα λιπαρά. Στην Ελλάδα, ροφήματα ρυζιού διατίθενται ήδη σε σούπερ αλλά και μίνι μάρκετ, κυρίως υπό το brand της Joya. Πρόκειται για μία μάρκα με μεγάλη κατανάλωση στο εξωτερικό, που έχει ως βασικό προϊόν της γκάμας της τα ροφήματα σόγιας, τα οποία και προσφέρει σε διάφορες καινοτόμες γεύσεις, όπως με βανίλια και σοκολάτα.

Τα φυτικά ροφήματα της αγοράςΡόφημα Βρώμης με Ασβέστιο Χωρίς Ζάχαρη Bjorg

Πρόκειται για ένα ρόφημα από νιφάδες βρώμης βιολογικής καλλιέργειας και ασβέστιο από την άλγη lithothamnium calcareum. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο, σκέτο ή με κακάο, με κάποια άλλη υπερτροφή, με φυτική πρωτεΐνη ή να συνοδεύσει τα δημητριακά ή το μαγείρεμα. Δεν περιέχει ζάχαρη ή κάποιο άλλο γλυκαντικό και κυκλοφορεί σε συσκευασία του 1 λίτρου.