Η απάντηση της Γιώτης σχετικά με την απόλυση εγκύου

Η απάντηση της Γιώτης σχετικά με την απόλυση εγκύου. 

Σε διάψευση δημοσιεύματος προχώρησε η εταιρεία Γιώτης, προκειμένου να απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν να απολύει εργαζόμενη με αφορμή την εγκυμοσύνη της. Η Γιώτης με σχετική ανακοίνωση απαντά:

«Με έκπληξη διαβάσαμε στο περιοδικό σας το δημοσίευμα, το οποίο συνδέει την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ με ένα απολύτως αναληθές συμβάν. Συγκεκριμένα: στο άρθρο της 14/2/2019 αποδίδεται εντελώς ανυπόστατα στην εταιρεία μας αήθης πρακτική που προσβάλλει την φήμη της και την αποδεδειγμένα υπεύθυνη στάση της απέναντι σε κάθε εργαζόμενό της όλα αυτά τα χρόνια. Η αναφορά σε δήθεν απόλυση εγκύου ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στην διόρθωσή της.

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ για σχεδόν 90 χρόνια έχει ως βασικό μέλημα το σεβασμό και τη στήριξη της μητρότητας, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα: από τα καταξιωμένα προϊόντα της, τα προγράμματα στήριξης σε νέες μητέρες, το πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιεί σε συνεργασία με την Hope Genesis για τη στήριξη μελλουσών μητέρων σε ακριτικές περιοχές, και πάνω από όλα, από το γεγονός ότι: στο δυναμικό της επιχείρησής μας εργάζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια γυναίκες που έμειναν έγκυοι και έζησαν τη χαρά της μητρότητας, μία, δύο και περισσότερες φορές – και πάντα- η φιλόξενη οικογένεια της Γιώτης τις ανέμενε να επανέλθουν στα καθήκοντά τους. Αποτελεί δε πάγια τακτική της εταιρείας μας να προσφέρουμε δωρεάν σε κάθε νέα μητέρα εργαζόμενη το βρεφικό γάλα και τις βρεφικές κρέμες, που χρειάζονται για τη διατροφή των μωρών τους.

Για όλα τα παραπάνω ζητούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και τη φιλοξενία της απάντησής μας, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα που αφορά την προσβολή της φήμης της εταιρείας μας».