Η Chiquita μειώνει τη σπατάλη μπανάνας

Η Chiquita μειώνει τη σπατάλη μπανάνας. 

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και αποτελούν την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Προκειμένου να μειωθεί η σπατάλη του δημοφιλούς φρούτου, η Chiquita προτείνει μοναδικές συνταγές με κατεψυγμένη μπανάνα Chiquita, όπως το σπιτικό παγωτό μπανάνας ή τα καλοκαιρινά smoothies, που μπορούν να αποτελέσουν εύκολες και γρήγορες παρασκευές από ώριμα φρούτα. Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, αφού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές βιταμίνες (C και B6) και τρυπτοφάνη, ένα απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ, όπως επίσης και σε σημαντικά ιχνοστοιχεία (κάλιο και μαγνήσιο) και διαλυτές ίνες.

Η Chiquita θέλει να έχει θετικό και σημαντικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές πρακτικές της. Για να το επιτύχει, η Chiquita αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του κοινού καλού για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους, για τις κοινότητες, για τη βιομηχανία φρούτων σαν σύνολο, καθώς και για το περιβάλλον.