Για τρίτη χρονιά στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, στο ΖΑΠΠΕΙΟ διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της χώρας. Για τέσσερις ημέρες συγκεντρώθηκαν οι σπουδαιότεροι εκπρόσωποι της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και χιλιάδες λάτρεις του καλού φαγητού.

Το κορυφαίο γαστρονομικό φεστιβάλ, το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του δήμου Αθηναίων, ανέδειξε ακόμα περισσότερο την Αθήνα και την Ελλάδα ως παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό.

Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΜΑΚΒΕΛ επισκέφθηκαν χιλιάδες κόσμου και είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να ενημερωθούν από κοντά και να γνωρίσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και τις καινοτόμες σειρές των ζυμαρικών της.

Η ΜΑΚΒΕΛ παράγει ζυμαρικά μόνο από Ελληνικά σκληρά στάρια από το 1939, παραμένοντας πιστή στις αρχές της ποιότητας του οικογενειακού τραπεζιού, εξελισσόμενη παράλληλα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις της υγιεινής διατροφής.