Οι πρώτες ταμπέλες «Μασούτης» στην Αθήνα

Τα πρώτα καταστήματα με τις ταμπέλες «Μασούτης» άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στις γειτονιές της Αθήνας. Ήδη στο Γαλάτσι, στην οδό Τράλλεων, όπου μέχρι πρότινος αποτελούσε ένα από τα σημεία του δικτύου της Προμηθευτικής που εξαγοράστηκε από τη Βορειοελλαδίτικη εταιρεία, τα χρώματα και τα σήματα της Μασούτης έχουν τοποθετηθεί.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., με ισχυρή παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα, διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Με την πρόσφατη εξαγορά της Προμηθευτικής, η Μασούτης μπαίνει στην αγορά της Αττικής με στόχο την αύξηση μεριδίων και ισχυρή γεωγραφική παρουσία σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.

Τώρα με την εξαγορά, αναπτύσσεται στην Αττική και την Άνδρο, το δίκτυο καταστημάτων της αυξήθηκε εντυπωσιακά και διαθέτει 329 καταστήματα. Μάλιστα αποκτά σημαντικά σημεία πώλησης στο κέντρο της Αθήνας και συνολικά στην Αττική. Στα 57 σημεία αυτά είναι π.χ. το κατάστημα στην οδό Κοραή, καταστήματα σε γειτονιές όπως η Ν. Φιλαδέλφεια.