Το Niqbar ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με 600 puffs, είναι το πρώτο προϊόν μιας χρήσης που παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο του 2021 με επιμέλεια κατασκευής στην παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία Innokin Technology, μια από τις δύο πιο ισχυρές κατασκευαστικές εταιρείες ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της ιδέας είναι ο κύριος Αγραφιώτης γνωστός επιχειρηματίας, τεχνοκράτης του χώρου και γενικός υπεύθυνος του Niqbar Vape. Οι διαθέσιμες γεύσεις είναι 8 και συνεχώς αυξάνονται: Lychee Ice, Mango Ice, Watermelon Ice, Pineapple Ice, Banana Ice, Strawberry Ice ,Βlueberry Ice και το καπνικό Tobacco. Επίσης, στα άμεσα σχέδια υπάρχει καινούργιο format καθώς και η δημιουργία μιας χρήσης με μηδενική νικοτίνη.

Το προϊόν συνοδεύεται από ένα πλήρες πακέτο προωθητικής ενέργειας (stands, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, αφίσες βιτρίνας κλπ.) διαθέσιμα σε όλους τους συνεργάτες.

Τα δύο τελευταία χρόνια το Niqbar έχει μπει σε πάνω από 300 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και έχουν γίνει προωθητικές ενέργειες, όπως την συμμετοχή του προϊόντος σε δύο βιντεοκλίπ της Panic Records, τις προωθήσεις στα Social Media μέσω γνωστών influencers όπως η Dat Lilly, η συμμετοχή σε event της Bacardi σε γνωστό lounge bar της Θεσσαλονίκης, καθώς και η δημιουργία events για το κοινό ώστε να γίνει γνωστό το προϊόν. Πρόσφατα συμμετείχε και στην 37η Έκθεση Τουρισμού και Ειδών Λαϊκής Τέχνης στην ΔΕΘ με επιμέλεια οργάνωσης της Alfa Expo.