Κλοπές 17.000 ευρώ σε τρόφιμα και ποτά στην Πιερία

Κλοπές 17.000 ευρώ σε τρόφιμα και ποτά στην Πιερία. 

Τις κλοπές προϊόντων τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα της Πιερίας, κατόρθωσαν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Για την υπόθεση συνελήφθη άνδρας ηλικίας 59 ετών, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 59χρονο να παραλαμβάνει έναντι χρηματικής αμοιβής από τον 60χρονο διάφορα προϊόντα, τα οποία είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από καταστήματα στην Πιερία. Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι και στο όχημα του 60χρονου, εντοπίστηκαν προϊόντα τροφίμων, ποτών και άλλων ειδών, αξίας πάνω από 17.000 ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει τον τελευταίο χρόνο από καταστήματα στην Πιερία και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.

Το όχημα του 60χρονου κατασχέθηκε, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.776 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Επίσης, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 59χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.