Κρίνος Α.Ε.:

Σε μια από τις πλέον υγιείς  και αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η εταιρεία «Κρίνος Α.Ε.», στα βραβεία Diamonds of the Greek Economy 2018.

Η «ΚΡΙΝΟΣ» – Ι.Κ.Αναστασόπουλος & Υιός A.Ε, με 75 χρόνια στην εμφιάλωση αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών και φυσικού μεταλλικού νερού  έλαβε την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση για τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας, σε σχετική τελετή που έλαβε χώρα στις αρχές Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» και διοργανώθηκε από την  New Times Publishing. 

Ο θεσμός αυτός έχει στόχο  να αναδείξει τις δυναμικότερες  επιχειρήσεις στην Ελλάδα, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως  η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η εταιρική ευθύνη.

Για την Κρίνος, το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Αναστασόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι: «Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και αποτελεί μια επισφράγιση των προσπαθειών των δικών μας αλλά και του προσωπικού μας να λειτουργούμε μέσα στο πλαίσιο της Ελληνικής Οικονομίας με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Είναι μια ώθηση να προχωράμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι για την εταιρεία μας, τους ανθρώπους μας, την κοινωνία και την χώρα μας».

Η εταιρεία την τελευταία 5ετία έχει πραγματοποιήσει αύξηση προσωπικού, εδραίωση ενός ισχυρού R&D τμήματος, τριπλασιασμό του τζίρου, αύξηση των εξαγωγών κατά 35% σε 30 χώρες, κτιριακές επεκτάσεις και επενδύσεις ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερή στο όραμα της που έθεσε ο ιδρυτής της Ι. Αναστασόπουλος από το 1943.