Μια νέα σειρά σε ψωμί για τοστ κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά από το Κρίς Κρίς. Πρόκειται για τα προϊόντα Φέτες Ζωής SUPERFOODS, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, που διατίθενται σε 3 τύπους. Ο επαγγελματίας του μίνι μάρκετ μπορεί να προμηθευτεί τους εξής κωδικούς:

ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS με ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ & ΦΥΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΙΚΑΛΗΣ: Συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία της βρώμης και των φυτρωμένων σπόρων με την σίκαλη, ωφέλιμη πηγή διαιτητικών ινών, φωσφόρου, μαγνησίου, πρωτεϊνών και βιταμίνης Β1, που δρουν και ως αντιοξειδωτικά. 

ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS με ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ & CHIA – Μια πρόταση που συνδυάζει, μεταξύ άλλων, την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη του σιταριού Ντίνκελ, με  τις φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του κουρκουμά και τα «καλά» λιπαρά των σπόρων chia. 

ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS με ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ & ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ – Μια πρόταση που αποτελεί φυσική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων και συνδυάζει τον θρεπτικό και διατροφικά ωφέλιμο σπόρο κάνναβης, με τις ευεργετικές ιδιότητες του λιναρόσπορου, απαραίτητου στην καθημερινή μας διατροφή. 

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Κρίς Κρίς στο τηλ. 210 6039 703