Την ευρεία γκάμα των αναψυκτικών της παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός ΑΕ- «ΚΡΙΝΟΣ» που εδρεύει στο Αίγιο. Η εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ» είναι μια ελληνική οικογενειακή βιομηχανία εμφιάλωσης που ιδρύθηκε το 1943 από τον παππού Ιωάννη Αναστασόπουλο, προχώρησε στον γιο του Κωνσταντίνο και τώρα συνεχίζει με την διοίκηση της 3ής γενιάς, τα παιδιά του Κων/νου Αναστασόπουλου.

Η σειρά παραδοσιακών αναψυκτικών ΚΡΙΝΟΣ αποτελείται από 6 γεύσεις:

· Πορτοκαλάδα με ανθρακικό

· Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό

· Λεμονάδα

· Γκαζόζα

· Σόδα

· Φράουλα

Η νέα γεύση ΚΡΙΝΟΣ Φράουλα λανσαρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι εμπλουτίζοντας την γκάμα κα φέρνοντας μια καινούρια πρόταση στους καταναλωτές. Τα αναψυκτικά ΚΡΙΝΟΣ εμφιαλώνονται αποκλειστικά και μόνο σε γυάλινη φιάλη. Μια στρατηγική απόφαση που πήρε η εταιρεία από το 2019 με γνώμονα την περιβαλλοντική της συνείδηση. Επίσης την περίοδο 2019-2020 η εταιρεία χρηματοδότησε ένα πρόγραμμα βιωματικής εκμάθησης με θέμα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος για τα δημοτικά σχολεία της Αχαΐας που είχε τίτλο «Βάζουμε τα γυαλιά στο Πλαστικό» Τα αναψυκτικά ΚΡΙΝΟΣ κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 250ml και του 1l σε χαρτοκιβώτιο από ανακυκλωμένο χαρτί μειώνοντας την χρήση πλαστικού και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία, μίνι μάρκετ και delicatessen,

Η εταιρεία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της, πραγματοποιεί μικρές και συχνές παραγωγές, με σκοπό τα προϊόντα της να είναι πάντα φρέσκα και να διατηρούν την χαρακτηριστική τους γεύση. Τα αναψυκτικά ΚΡΙΝΟΣ παράγονται από φυσικούς χυμούς από ελληνικά φρούτα και το φυσικό μεταλλικό νερό των ιδιόκτητων πηγών της εταιρείας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έμφασης που δίνει η εταιρεία στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσα στο 2022 σχεδιάζει να φέρει άλλη μια μορφή συσκευασίας πλήρως ανακυκλώσιμη. Η εταιρεία δίνει, επίσης, ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία μέσω των social media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον κλάδο των αναψυκτικών, η εταιρεία «Ι.Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΟΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ» δραστηριοποιείται και σε 2 ακόμα κλάδους, την εμφιάλωση Φυσικού Μεταλλικού Νερού και την παραγωγή και εμφιάλωση Αλκοολούχων ποτών (Ούζο, Μπράντυ, Λικέρ), ενώ αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.