Αύξηση 1,25% στο τζίρο της Μασούτης

Μασούτης: 15 νέα καταστήματα το 2019. 

Εν αναμονή των εγκαινίων του νέου καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Δεκεμβρίου, η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» υλοποιεί σταθερά το επενδυτικό της πρόγραμμα, το οποίο υπολογίζεται να αγγίξει τα 25 εκ. ευρώ το 2019 και περιλαμβάνει την ίδρυση 15 νέων καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από τα 15 προβλεπόμενα καταστήματα, τα 10 θα στεγάζονται σε χώρους της Αττικής, και μεταξύ αυτών το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεπτεί Grand Μασούτη, έκτασης άνω των 2.000 τ.μ, και cash and carry. Στόχος της εταιρείας μέχρι το 2020 είναι να έχει φθάσει τον κύκλο εργασιών της στο 1 δισ. ευρώ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς μικρής ή μεγάλης αλυσίδας σε Β. Ελλάδα, Θεσσαλία και Αττική, σε περίπτωση που κριθεί συμφέρουσα κίνηση.

Με το νέο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η εταιρεία «Μασούτης» φθάνει, πανελλαδικά, τα 332 σημεία πώλησης, με γεωγραφική παρουσία σε Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Βόρειο Αιγαίο.