Εκτός από τις επενδύσεις εκατομμυρίων που πραγματοποιούν οι μεγάλες αλυσίδες τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να ενισχύσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα και να εκσυγχρονίσουν τα φυσικά, έμφαση δίνουν και στις νέες υπηρεσίες συνάπτοντας σχετικές συνεργασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα My Market σε συνεργασία με τη Viva Wallet λανσάραν μία νέα υπηρεσία, πανελλαδικά, που στοχεύει στη διευκόλυνση των πελατών.

Αναλυτικά, οι πελάτες της αλυσίδας, μπορούν πλέον να κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ταμεία των καταστημάτων με τη χρήση καρτών Visa και Mastercard οποιασδήποτε Τράπεζας. Ο τρόπος δε διαφέρει από τη διαδικασία ανάληψης χρημάτων από ένα ATM: Όταν ο πελάτης βρίσκεται στο ταμείο, τοποθετεί την κάρτα του στο Viva Wallet τερματικό, πληκτρολογεί το επιθυμητό ποσό μέχρι 100 ευρώ και εισάγει το PIN του. Εφόσον το ποσό υπάρχει διαθέσιμο στον λογαριασμό του, λαμβάνει από το ταμείο τα χρήματα σε μετρητά. Επιπλέον, στα ταμεία των My market, παράλληλα με τις καθημερινές τους αγορές, οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν να πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναλλαγές, αποφεύγοντας τις ατελείωτες ουρές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων, με τη χρήση μετρητών, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και αφορά τις εξής συναλλαγές:

-Πληρωμή περισσότερων από 260 διαφορετικών λογαριασμών (όπως ΔΕΚΟ, Εταιρειών Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Τελών Κυκλοφορίας, Ασφαλιστικών εταιρειών κ.α.).

-Εξόφληση κωδικών Viva από περισσότερους από 90.000 Viva εμπόρους σε όλη την Ελλάδα.

-Εξόφληση κωδικών από υπηρεσίες Viva όπως ακτοπλοϊκά και εισιτήρια θεαμάτων.

-Έκδοση και εξόφληση κωδικών ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας.