Η εταιρεία Γίφα Ελλάς δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1995 με έδρα τη Νέα Κηφισιά και αντικείμενό της αρχικά ήταν η εισαγωγή και διάθεση εποχιακών ειδών και παιχνιδιών. Το 1999, σε συνεργασία με οίκους του εσωτερικού και εξωτερικού η Γίφα Ελλάς αλλάζει το προϊοντικό focus της σε είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης. Πρόσφατα η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της με νέους κωδικούς για κατοικίδια, τα οποία θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν και τους πελάτες της μικρής λιανικής.

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

Διπλή βούρτσα pet και νέο παιχνίδι για σκύλους: Το παιχνίδι είναι ένα σχοινί με τρείς κόμπους που βοηθάει στην στοματική υγιεινή του σκύλου και η βούρτσα ένα απαραίτητο αξεσουάρ που κάνει το τρίχωμα των κατοικίδιων απαλό και λαμπερό. Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή από επιβλαβείς ουσίες και διαθέτουν πιστοποίηση SGS με βάση τα πιο πρόσφατα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Θήκη για σακούλες υγιεινής: Πρόκειται για ένα αξεσουάρ για τη βόλτα, με γάντζο που εύκολα προσαρμόζεται στην τσάντα, στη ζώνη ή και στο λουρί του σκύλου για εύκολη πρόσβαση. Είναι συμβατή και με τις σακούλες υγιεινής για σκύλους 30+15, δώρο της εταιρείας.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Γίφα στο τηλ. 2106206273