Η Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades, ενίσχυσε πρόσφατα το portfolio της με την προσθήκη 3 νέων tequila brands: San Jose, Topanito και Curado.

Η tequila San Jose παράγεται στην πολιτεία του Jalisco στο Μεξικό, διατίθεται σε ανάγλυφη φιάλης και αποτελεί κατάλληλη επιλογή για σφηνάκια ή margarita λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς της σε αλκοόλ (35%). Κυκλοφορεί σε λευκή (silver) και κίτρινη (gold) εκδοχή.

H tequila Topanito είναι μια 100% agave tequila υψηλής ποιότητας που έχει δημιουργηθεί, σύμφωνα με την εταιρεία, για τους λάτρεις των μεξικανικών αποσταγμάτων και των επαγγελματιών bartenders. Παρασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους και είναι διαθέσιμη σε 2 διαφορετικές εκδοχές, blanco για κλασσικά cocktails ή reposado με 6μηνη παλαίωση.

Τέλος, κυκλοφορεί η tequila Curado, εμποτισμένη με διαφορετικές ποικιλίες ψημένης αγαύης (Blue Weber από το Arandas, Espadín από την Oaxaca και Cupreata από το Michoacán). Κάθε ποικιλία αγαύης ψήνεται χρησιμοποιώντας την τεχνική της κάθε περιοχής και στη συνέχεια μεταφέρεται στο Jalisco, εκεί εμποτίζεται με 100% Blue Agave Tequila από την περιοχή των Highlands.