Το νερό AQUA Carpatica από τα Καρπάθια Όρη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις και στα America Food Awards 2021.

Πιο συγκεκριμένα, το AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό (το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδενικά νιτρικά) έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του ενώ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica  (με σχεδόν μηδενικά νιτρικά) το ασημένιο. Τα America Awards είναι ένας διαγωνισμός προσανατολισμένος στην αγορά που ανταμείβει τα άριστα προϊόντα. Τα μέλη της επιτροπής προέρχονται κυρίως από εταιρείες διανομής και εισαγωγής (έμπειροι επαγγελματίες αγοραστές) από όλο τον κόσμο. Μερικοί κριτές μπορεί να είναι δημοσιογράφοι και ειδικοί σε τρόφιμα και ποτά. Με βάση τις γνώσεις και τα αυστηρά κριτήρια του διαγωνισμού βαθμολογούν τα προϊόντα που συμμετέχουν.

«Είμαστε περήφανοι για τις τόσο σημαντικές βραβεύσεις του AQUA Carpatica. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διακρίνονται τα προϊόντα μας σε ένα τόσο απαιτητικό και ιδιαίτερης σημασίας διαγωνισμό. Πρόκειται για βραβεία που επιβεβαιώνουν την ποιότητα του AQUA Carpatica » δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής Ιωάννης Βάλβης, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, ενώ πρόσθεσε: «Περιμέναμε 5 ολόκληρα χρόνια εξετάζοντας και αναλύοντας το νερό των πηγών κάτω από διαφορετικές συνθήκες και εποχές προκειμένου να σιγουρευτούμε ότι όντως έχουμε ένα νερό απαράμιλλης ποιότητας και αγνότητας. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο το υψηλής ποιότητας  Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica το νερό που συνδυάζει ταυτόχρονα Αγνότητα και Απόλαυση».