Ανανεωμένα κυκλοφορούν στην αγορά τα γνωστά χαρμάνια Dimello, τα οποία απέκτησαν πλέον αλουμινένιο περίβλημα σε ζωντανά χρώματα. Ο καφές σε κάθε κάψουλα παραμένει ασφαλής σε προστατευτική ατμόσφαιρα, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του, μέχρι τη στιγμή κατανάλωσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «τα χαρμάνια στις συμβατές κάψουλες Dimello παραμένουν αναλλοίωτα: RISTRETTO και INTENSO για ένταση και δυνατό σώμα, FORTE LUNGO – VELLUTO LUNGO με μεγαλύτερο χρόνο ροής και αρώματα, ALLEGRO, NOTTE με απαλές νότες, DECAF με ήρεμη διάθεση».

Ο Dimello, ένα 100% ελληνικό brand αποτελεί την παραγωγική αιχμή του ομίλου επιχειρήσεων KAFEA TERRA AEBE που δραστηριοποιείται εμπορικά από το 1988 στην αγορά. H KAFEA TERRA AEBE από το 2002 έχει αναπτύξει υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής που διαρκώς αναβαθμίζεται με ότι πιο καινοτόμο έχει να προσφέρει η παγκόσμια βιομηχανία.

Οι νέες κάψουλες αλουμινίου Dimello ανταποκρίνονται στη στρατηγική της KAFEA TERRA για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Dimello στο τηλ. 213 090 5500