Σε νέα

Σε νέα «ανοίγματα» στοχεύει η Δωδώνη. 

Η εταιρεία Δωδώνη θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην FOOD EXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Μαΐου στο Metropolitan Expo, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων.

Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στους Έλληνες όσο και στους διεθνείς πελάτες και επισκέπτες της Έκθεσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα Δωδώνη, που παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.  

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη δήλωσε σχετικά: «Η Δωδώνη εδώ και 57 χρόνια, αποτελεί περήφανο πρεσβευτής της ελληνικής γεύσης και παράδοσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς πέραν της δυναμικής παρουσίας στη χώρας μας, διαθέτουμε εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου. Κυρίαρχος στόχος μας μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η FOOD EXPO, είναι να ενισχύσουμε την δραστηριότητά μας στις ήδη υπάρχουσες αγορές και να αποκτήσουμε παρουσία σε νέες, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να γνωρίσει και να δοκιμάσει τη Γεύση του Καλού, τη γεύση της Δωδώνη.»