Άμβυξ

Νέες μάρκες μπύρας στο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ

Την αποκλειστική συνεργασίας της με την Molson Coors Brewing Company για την εμπορία και διανομή των brand μπύρας Staropramen, Miller Genuine Draft, Blue Moon και Carling ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία Άμβυξ.

Ο κ. Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Άμβυξ μια εταιρεία σαν την Molson Coors. Μας συνδέει μια κοινή μακρά παρουσία στον κλάδο, με κοινές αξίες προσήλωσης στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η προσθήκη των παγκοσμίως επιτυχημένων μαρκών της MCBC, εμπλουτίζει περαιτέρω το ήδη πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ με σκοπό την ακόμα καλύτερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή».

Ο κ. Ivan Zajsek, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Molson Coors, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που υπογράφουμε αυτή τη μακροπρόθεσμη συμφωνία για τις μάρκες της Molson Coors εμπιστευόμενοι την ανάπτυξη τους στις αποδεδειγμένα υψηλές εμπορικές δεξιότητες της Άμβυξ και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε το αποτύπωμα και την παρουσία των διεθνών μας μαρκών σε όλη την ελληνική αγορά.»