Νέες συλλήψεις για λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της αστυνομίας και των αρμοδίων αρχών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων στην Ελλάδα, με ακόμη 5 λαθρέμπορους να συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη με μεγάλες ποσότητες τσιγάρων στην κατοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη συμπρωτεύουσα γιατί κατείχαν και διέθεταν προς πώληση συνολικά πάνω από 4.700 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Αρχικά και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις αλλοδαπούς στην περιοχή της Ξηροκρήνης να προσπαθούσαν να πουλήσουν σε διερχόμενους πολίτες 2.473 πακέτα τσιγάρα και 115 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Νέες συλλήψεις για λαθραία πακέτα τσιγάρωνΣτη συνέχεια όμως, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου άλλα δύο άτομα καθώς σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκαν 2.239 λαθραία πακέτα τσιγάρα, ένα μικροδέμα κάνναβης κι ένα μαχαίρι.

 Έτσι και οι πέντε συλληφθέντες για λαθρεμπόριο καπνικών, από τις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.