Του Στέλιου Ασλανίδη

Φυσικό Cash & Carry για την οργάνωση του μίνι μάρκετ

Organizer StoresH Organizer Stores είναι το πρώτο κατάστημα one stop shop προϊόντων εξοπλισμού και διακόσμησης για καταστήματα, όπως τα μίνι μάρκετ, στην Ελλάδα. Μέλος του Ομίλου Βογιατζόγλου, η εταιρεία προσφέρει στους επαγγελματίες της αγοράς τη δυνατότητα να εξοπλίσουν τον επαγγελματικό τους χώρο, άμεσα κι οικονομικά, μέσα από χιλιάδες προϊόντα σε προσιτές τιμές. Τόσο μέσα από το φυσικό της κατάστημα, όσο και μέσα από το σύγχρονο e-shop της, η Organizer Stores προσφέρει στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και της μικρής λιανικής μία από τις πιο εύκολες λύσεις για το στήσιμο ή τη βελτίωση των χώρων τους.

Ένα Cash & Carry για τον εξοπλισμό

Τα Cash & Carry των μεγάλων «αλυσίδων» σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα αποτελούν ένα σημαντικό «εργαλείο» για τη μικρή λιανική, με πολλούς επαγγελματίες του μίνι μάρκετ και των ψιλικατζίδικων να βρίσκουν σε αυτά προϊόντα με πολύ χαμηλές τιμές, χονδρικής. Κάτι αντίστοιχο έχει δημιουργήσει η Organizer Stores, όσον αφορά τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση των καταστημάτων. Επί της οδού Ναυπλίου 8Α, στη Μεταμόρφωση Αττικής, η εταιρεία έχει ανοίξει το δικό της Cash & Carry, στο οποίο μπορεί να αναζητήσει κανείς μία τεράστια ποικιλία από προϊόντα, ιδανικά να καλύψουν κάθε ανάγκη, μικρή ή μεγάλη, για μίνι μάρκετ – και όχι μόνο.

Πλήρη κάλυψη για τα μίνι μάρκετ

Organizer StoresΗ Organizer Stores προσφέρει ποικιλία λύσεων εξοπλισμού καταστημάτων, με το «χαρτοφυλάκιό» της να περιλαμβάνει πλήθος προϊόντων και για τα καταστήματα της μικρής λιανικής. Καλάθια χειρός και καρότσια καταστημάτων, συστήματα μεταλλικών ραφιών, εξοπλισμός αποθηκών, σταντ προβολής προϊόντων, χάρτινες τσάντες, πλαστικές σακούλες, σήμανση τιμών, βιτρίνες καταστημάτων, είδη κι υλικά συσκευασίας, αναλώσιμα, επαγγελματικά έπιπλα, και πολλά ακόμη προϊόντα μπορεί να βρει κανείς μέσα σε μία μεγάλη γκάμα που διευρύνεται διαρκώς από την εταιρεία.

Μέσω e-shop σε όλη την Ελλάδα

Πέρα από το κατάστημα στη Μεταμόρφωση Αττικής πάντως, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης και σε κάθε κατάστημα ανά την Ελλάδα. Κι αυτό γιατί στην ιστοσελίδα organizerstores.gr έχει δημιουργήσει και ένα πολύ εύκολο στη χρήση e-shop, όπου όλα τα προϊόντα του καταστήματος, είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά. Μπορεί δηλαδή ένας επαγγελματίας της αγοράς να κάνει τα ψώνια του ηλεκτρονικά και να τα έχει στη διάθεσή του άμεσα, με ελάχιστα μεταφορικά. Τα έξοδα μεταφοράς που βαρύνουν τον πελάτη, μάλιστα, κοινοποιούνται εξαρχής σε αυτόν.

Μελέτη εξειδικευμένη σε κάθε κατάστημα

Organizer StoresΠαρά τη λειτουργία του καταστήματος της Organizer Stores ως φυσικό Cash & Carry χονδρικής πώλησης προϊόντων εξοπλισμού, η εταιρεία διαθέτει και το δικό της εξειδικευμένο συνεργείο για την… προσαρμογή σε κάθε κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει και την υπηρεσία εκπόνησης μελέτης ενός επαγγελματικού χώρου, η οποία αφορά την τοποθέτηση συστημάτων εξοπλισμού ή επίπλωσης. Αυτή πραγματοποιείται από εκπρόσωπο της Organizer Stores, σε πολύ χαμηλό κόστος, το οποίο υπολογίζεται και κοινοποιείται στον πελάτη κατόπιν αιτήματός του.