Ψώνια στο Σκλαβενίτη μέσω του e-food

Ψώνια στο Σκλαβενίτη μέσω του e-food. 

Πιλοτική συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-food.gr για την πώληση προϊόντων στην περιοχή του Περιστερίου ξεκίνησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» εν μέσω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την πώληση συγκεκριμένων κωδικών (είδη πρώτης ανάγκης), τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν. Σημειώνεται ότι θα διατίθενται 2.500 βασικά προϊόντα. Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ανάλογα με την ανταπόκριση των καταναλωτών να επεκταθεί η διανομή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Η συνεργασία της Σκλαβενίτης με την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-food, εξετάζεται εδώ και καιρό, ωστόσο οι αποφάσεις επιταχύνθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της επιβολής των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης των πολιτών.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν:

«H Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές. Στο πλαίσιο της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου. Στόχος μας είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης περί τα τέλη Ιανουαρίου προχώρησε στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr από την εταιρεία YODA ΑΕ, με στόχο τη σταδιακή μετάβαση της σε μία νέα ψηφιακή εποχή.