Σημαντική διάκριση για το Τσίπουρο Τσιλιλή

Σημαντική διάκριση για το Τσίπουρο Τσιλιλή.

Την ανώτατη διάκριση σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς για τα αποστάγματα απέσπασε το Τσίπουρο Τσιλιλή, καθώς τιμήθηκε με το Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο (GrandMedaille d’Or/Great Gold Medal) στον παγκόσμιο διαγωνισμό Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα αποστάγματα από 50 διαφορετικές χώρες.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερης σημασίας για την εταιρεία, καθώς επιβραβεύεται η πολυετής προσπάθεια για την ανάδειξη του τσίπουρου της Ελλάδας, ως εθνικού αποστάγματος και ως διεθνούς ποτού.

Στον υψηλού επιπέδου διαγωνισμό Spirits Selection, όπου λαμβάνουν μέρος αποστάγματα από όλο τον κόσμο, το κλασικό Τσίπουρο Τσιλιλή διακρίθηκε αποδεικνύοντας ότι είναι ένα απόσταγμα αντίστοιχης ποιότητας με τα πιο διάσημα ποτά του κόσμου. Η αποσταγματοποιία-οινοποιία Τσιλιλή, με έδρα τα Μετέωρα, θέτει ως στόχο την παραγωγή αποσταγμάτων και οίνων υψηλής ποιότητας εδώ και 30 χρόνια. Εκτός από το Τσίπουρο Τσιλιλή, που αποτελεί και το πρώτο προϊόν της εταιρείας, παράγει μονοποικιλιακά αποστάγματα σταφυλιού και τα παλαιωμένα αποστάγματα Dark Cave και Αγιονέρι. Το υψηλής ποιότητας μπουτίκ βιολογικής καλλιέργειας Κτήμα Θεόπετρα αναδεικνύει τον ιστορικό αμπελώνα των Μετεώρων, ενώ οι  οίνοι BiancoNero εκφράζουν την αφρώδη εκδοχή του Θεσσαλικού αμπελώνα.μονοποικιλιακά αποστάγματα σταφυλιού και τα παλαιωμένα αποστάγματα Dark Cave και Αγιονέρι. Το υψηλής ποιότητας μπουτίκ βιολογικής καλλιέργειας Κτήμα Θεόπετρα αναδεικνύει τον ιστορικό αμπελώνα των Μετεώρων, ενώ οι  οίνοι BiancoNero εκφράζουν την αφρώδη εκδοχή του Θεσσαλικού αμπελώνα.