Επικίνδυνο ρολό κοτόπουλο στα My Market

Στον «αέρα» η online αγορά των My Market.

Στην αγορά του  e-grocery εισήλθε πρόσφατα η γνωστή αλυσίδα My Market, εννέα μήνες μετά την απόκτηση θέσης στο WeloveSupermarket.gr.

Η ταμπέλα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, του eshop.mymarket.gr αποτελεί πλέον γεγονός και ο στόχος της εταιρείας είναι να λειτουργήσει συμπληρωματικά με τα φυσικά της καταστήματα, που ανέρχονται σε 224 πανελλαδικώς.

Στις περιοχές Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγείλουν από το σύνολο των προϊόντων που διαθέτει η αλυσίδα (σ.σ. 10.000 κωδικοί), όπως φρέσκα τρόφιμα, φρέσκο γάλα, φρούτα, ψάρια καθώς και βρεφικά, είδη καθαριότητας, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως και στις περιοχές των Μεγάρων, της Ελευσίνας και του Λαυρίου, προς το παρόν το e-shop δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες με παράδοση φρέσκων, νωπών και κατεψυγμένων. Σε ότι αφορά το κόστος, δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας παρέχεται στους καταναλωτές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας με απόδειξη από 59 ευρώ και στην υπόλοιπη Ελλάδα με απόδειξη από 80 ευρώ. Δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσού παρέχεται με την παραγγελία για βρεφικές πάνες.