Σκλαβενίτης: Delivery και στη Θεσσαλονίκη

Σκλαβενίτης: «Σαρώνει» την αγορά με επενδύσεις εκατομμυρίων.

Με τις πωλήσεις για το 2017 να αγγίζουν το ποσό των 2,5 δισ. ευρώ, όπως έδειξαν τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, η εταιρεία «Σκλαβενίτης» είναι έτοιμη να μεταβάλει τα δεδομένα στο κανάλι των super markets για μια ακόμα φορά.

Μετά την αποπληρωμή των χρεών της πρώην Μαρινόπουλος προς προμηθευτές, Ελληνικό Δημόσιο (Φόροι και ασφαλιστικές εισφορές) και τρίτα πρόσωπα της τάξης των 380 εκατ. ευρώ και την ενοποίηση των εργαζομένων της εταιρείας με την υιοθέτηση μίας ενιαίας κουλτούρας, που ολοκληρώθηκε το 2017, τίθεται σε εφαρμογή το νέο πλάνο επέκτασης με επενδύσεις που προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 75 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι 198 καταστήματα έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχουν επανέλθει σε κανονική λειτουργία, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευση της Ι.Σ. Σκλαβενίτης με την «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» (πρώην δίκτυο Μαρινόπουλου), ενώ συγχρόνως ενισχύθηκαν σημαντικά οι πρόσθετες υπηρεσίες των 33 hyper markets «Σκλαβενίτης», με παιδότοπους, εστιατόρια, αρτοπωλεία κ.α. Τα υπόλοιπα 113 καταστήματα θα ανακαινιστούν εντός του 2019, με τα νωπά προϊόντα να βρίσκονται στο επίκεντρο των μικρών καταστημάτων του δικτύου, με τη δημιουργία ανεξάρτητου shop – in – shop, όπου φιλοξενούνται προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και το σχεδιασμό ηλεκτρονικού καταστήματος της, από τον ίδιο τον όμιλο.