Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα πρωινού και στα ράφια της μικρής λιανικής, με μια ευρεία γκάμα κωδικών να είναι πλέον διαθέσιμη για επαγγελματίες και καταναλωτές.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα νέο spread alipseto. Τα αλείμματα alipseto έχουν ως βάση τους το ελληνικό μέλι, υψηλής ποιότητας κακάο και πραγματικά φρούτα. Τα προϊόντα παράγονται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς τεχνητά χρώματα, σύμφωνα με την εταιρεία και μέχρι στιγμής, κυκλοφορούσαν στην αγορά στους τύπους: Μέλι με κακάο, μέλι με κακάο και πορτοκάλι και κρέμα μελιού με φράουλα.

Η εταιρεία πρόσφατα πρόσθεσε ένα ακόμη άλειμμα που έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά. Το νέο alipseto με βατόμουρο. Πρόκειται για ένα αλειφόμενο προϊόν το οποίο έχει ως βάση το μέλι και κομματάκια βατόμουρου. Το χαρακτηρίζει η ευχάριστη αρωματική γεύση, ενώ χάρη στην κρεμώδη υφή του απλώνεται με ευκολία αποτελώντας κατάλληλη επιλογή για επάλειψη στο ψωμί για τα πρωινά γεύματα παιδιών και ενηλίκων.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα alipseto στο τηλ. 2373021311