Στα καταστήματα Σκλαβενίτης διάσημο χορτοφαγικό burger

Στα καταστήματα Σκλαβενίτης διάσημο χορτοφαγικό burger. 

Σε καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές με vegan προτιμήσεις το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως φυτικό μπέργκερ «Beyond Meat Burger».

Η εταιρεία Beyond Meat, που δραστηριοποιείται στον χώρο του plant based κρέατος, με καινοτόμα προϊόντα, όπως μπιφτέκια, κιμά για tacos και λουκάνικα, που παράγονται από απλά φυτικά υλικά, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, αποστολή της είναι να δημιουργήσει το μέλλον της πρωτεΐνης, προσφέροντας στους καταναλωτές γευστικές επιλογές που απαντούν σε 4 σημαντικά θέματα σε σχέση με την κτηνοτροφία: ανθρώπινη υγεία, κλιματική αλλαγή, καταστροφή των φυσικών πόρων και κακομεταχείριση των ζώων.

Τα προϊόντα της Beyond Meat είναι εξ ολοκλήρου φυτικά χωρίς γλουτένη, σόγια, GMO και 100% Vegan. Το Beyond Meat Burger έχει κατά 97% γεύση, επίγευση, όψη και υφή μοσχαρίσιου burger. Η διανομή στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει από την Foodelco σε επίπεδο HORECA, σε βιολογικές αγορές και στα καταστήματα Σκλαβενίτης. Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού σε χιλιάδες σημεία πώλησης.