Ηπειρος νέα προιόντα

Στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου τροφίμων και ποτών, στην ευρύτερη περιοχή της αραβικής χερσονήσου, έδωσε το «παρών» η ελληνική εταιρεία Ήπειρος ΑΕΒΕ, καθώς συμμετείχε στην GULFOOD 2018 στο Dubai.

Η Ήπειρος βρέθηκε μεταξύ των 5.000 εκθετών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι και παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε  περισσότερους από 95.000 επισκέπτες από 185 χώρες το κόσμου.

Ήπειρος ΑΕΒΕ: νεα προιόνταΗ ελληνική γαλακτοβιομηχανία συμμετείχε στο εθνικό περίπτερο της Ελλάδας και πρόβαλε γνωστά και νέα προϊόντα, όπως το Ταλαγάνι, η ORGANIC Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ , η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ κομμένη σε κυβάκια για τη σαλάτα, σε νέα καινοτόμο Ready to Serve συσκευασία, καθώς και η Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, κομμένη σε φέτες για σαγανάκι.

Πρόκειται για νέες προτάσεις της εταιρείας  για την αγορά του εξωτερικού , καθώς οι εξαγωγές αποτελούν στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξής της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ διαθέτει ήδη θυγατρικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, ενώ οι εξαγωγές της, το 2017, σημείωσαν αύξηση 17%.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρείας στην ιστοσελίδα https://www.epirus.gr