Στην Upfield η εταιρεία φυτικών τυροκομικών Arivia

Στην Upfield η εταιρεία φυτικών τυροκομικών Arivia. 

Την εξαγορά της εταιρείας φυτικών τυροκοκομικών Arivia γνωστοποίησε η αμερικανική εταιρεία Upfield μέσω της θυγατρικής της Upfield Europe BV.

Πιο συγκεκριμένα, η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 3 μήνες μετά την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών και ο David Haines, CEO της Upfield Group B.V. ανέφερε σχετικά με αυτήν: «ευθυγραμμίζεται με την στρατηγική ανάπτυξης μας και την αποστολής μας να αποτελούμε την παγκόσμια αρχή στα plant-based τρόφιμα. Οι καταναλωτές όλο και περισσότερο απαιτούν ποιοτικές, φυσικές και γευστικές εναλλακτικές ως προς τα γαλακτοκομικά και η ένταξη των προϊόντων της Arivia στην οικογένεια της Upfield, θα μας επιτρέψει να  ανταποκριθούμε ακόμη περισσότερο σε αυτές τις απαιτήσεις, διευρύνοντας παράλληλα την πρόταση μας στο κομμάτι των plant-based».

Παράλληλα, ο Άνθιμος Μισαηλίδης, CEO της Arivia ανέφερε σχετικά: «Όλη η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη που θα αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της  Upfield και θα κυνηγούμε μαζί τους κοινούς μας στόχους για πιο βιώσιμες, υψηλότερης ποιότητας και εξαιρετικά γευστικές εναλλακτικές στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Καθώς είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη της καταναλωτικής ικανοποίησης, είμαστε πεπεισμένοι πως η παγκόσμια παρουσία της Upfield σε συνδυασμό με τη μοναδική προιοντική πρόταση της Arivia θα λειτουργήσει σαν καταλύτης ως προς την αύξηση της διαθεσιμότητας των premium, plant-based προιόντων σε όλα τα κανάλια του  retail και του food service».