«Στροφή» στο ξίδι η Μινέρβα. 

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις πιέσεις που δέχεται στο κανάλι του λαδιού, η εταιρεία Μινέρβα κάνει «στροφή» δίνοντας έμφαση σε εναλλακτικά προϊόντα, όπως το ξίδι, προχωρώντας ταυτόχρονα σε νέες παραγωγικές επενδύσεις στον κλάδο των τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα ολοκληρώθηκε η νέα επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά και τον εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής ΤΟΠ από τον Πειραιά στο Σχηματάρι, κίνηση που δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης καινοτομιών, καθώς συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των παραγόμενων προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο, το βούτυρο, η μαργαρίνη, τα έλαια και το ξίδι.

Επίσης, προχωρά σε δυναμικό λανσάρισμα δύο νέων προϊόντων ξιδιού. Το ξίδι με φράουλα και το ξίδι με πορτοκάλι εμπλουτίζουν τη γκάμα ΤΟΠ με νέα προϊόντα που χαρακτηρίζονται από φρουτένιο άρωμα και ποιότητα. Παράλληλα, με το νέο λανσάρισμα ξεκινά και η νέα συνεργασία της Μινέρβα με τη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια. Η εταιρεία με τη δυναμική προώθηση των προϊόντων ξιδιού και τη συνεχή διεύρυνση της γκάμας με νέα καινοτόμα προϊόντα τα τελευταία χρόνια, έχει ως στόχο να την οδηγήσει σε ηγετικά μερίδια στην κατηγορία.