Τα Χρυσά Αυγά στη Food Expo

Τα Χρυσά Αυγά στη Food Expo. 

Aπό τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, η Food Expo, θα αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στις πάνω από 1.000 εταιρείες που θα δώσουν το «παρών» στη Food Expo, θα βρίσκεται και η εταιρεία Χρυσά Αυγά, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε στο περίπτερα C25 στο Hall 3.

Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρεία Χρυσά Αυγά Α.Ε, ιδρύθηκε το 1996 από δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων αυγών με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα και φρεσκάδα των αυγών της στους καταναλωτές. Διαθέτει ιδιόκτητες μονάδες στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Σχηματάρι Βοιωτίας σε πάνω από 400 στρέμματα, και παράγει και διακινεί πάνω από 300 εκατομμύρια αυγά τον χρόνο.

Δείτε στη Food Expo

Τα νέα αυγά αχυρώνα με σφραγίδα γέννησης baby plus, το παστεριωμένο μείγμα ομελέτας «Χρυσές Ομελέτες«, αλλά και τα ροφήματα με 100% φυτική πρωτεΐνη, με 100% ασπράδι αβγού.

Τηλ: 213 0084500
www.golden-eggs.gr