Το Dairy Conference στις 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Dairy Conference στις 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα. 

Το Dairy Conference, το πρώτο συνέδριο για το γάλα και τα γαλακτοκομικά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα με την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ΣΕΒΓΑΠ.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τις παγκόσμιες τάσεις, insights για την ελληνική και διεθνή αγορά, τα ζητούμενα των καταναλωτών, τα νέα trends διατροφής, τις προκλήσεις, το κανονιστικό πλαίσιο, θα προβάλλει λύσεις και εργαλεία που προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης και δίνουν προστιθέμενη αξία στο προϊόν και θα δημοσιοποιήσει τα ευρύτερα ζητήματα του κλάδου.

  • Η δυναμική διείσδυση των λειτουργικών γαλακτοκομικών προϊόντων στην αγορά
  • Η διείσδυση των φυτικών ροφημάτων και plant-based τροφίμων στις επιλογές του καταναλωτή έναντι των γαλακτοκομικών προϊόντων

είναι μερικά από τα πολύ σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στο 1o Συνέδριο για το Γάλα και τα Γαλακτοκομικά που διοργανώνεται στην Ελλάδα, το Dairy Conference.

Τις διεθνείς τάσεις και τα στοιχεία για την ελληνική αγορά θα συζητήσουν ειδικοί επιστήμονες διατροφής, βιοτεχνολόγοι τροφίμων, εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων: ΔΕΛΤΑ, ΔΩΔΩΝΗ, ΜΕΒΓΑΛ, ΟΛΥΜΠΟΣ. Το πάνελ των ομιλητών θα συμπληρώσουν εκπρόσωποι των ΥΠΑΑΤ, ΕΛΓΟ και συνεταιρισμών παραγωγών.

Το Dairy Conference τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του ΣΕΒΓΑΠ.