Ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση των καταναλωτών, οι οποίοι συστηματικά αναζητούν snacks που μπορούν εύκολα να καταναλωθούν ακόμα και στο δρόμο, πολλές εταιρείες λανσάρουν προϊόντα στην αγορά που δίνουν εύκολες λύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσίασε τα ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια, τα πρώτα μαλακά τυράκια σε μερίδες με ελληνικά τυριά. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για ένα νόστιμο και υγιεινό, τυρένιο snack κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Τα νέα ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια με κασέρι και ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια με γραβιέρα έχουν οικεία γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. Κυκλοφορούν σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα μικρής λιανικής σε συσκευασία των 8 τεμαχίων (140γρ.) και αποτελούν μία πρακτική και νόστιμη λύση για όλες τις ώρες της ημέρας, εντός και εκτός σπιτιού.

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται ετησίως παραπάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.