Μια νέα σειρά βιολογικών χυμών με μικρή διάρκεια ζωής λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά η εταιρεία Δέλτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο φυσικός χυμός ψυγείου Lifeκυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά στον τύπο 100% βιολογικός, που διατηρείται αποκλειστικά στο ψυγείο. Η νέα σειρά «LIFE Βιολογική Σοδειά» είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές γεύσεις, χωρίς συντηρητικά, που χαρακτηρίζονται από φρεσκάδα και υψηλή διατροφική αξία.

Στα μίνι μάρκετ διατίθενται α προϊόντα Life 100% φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι και βιολογική λεμονάδα, από επιλεγμένες καλλιέργειες βιολογικών φρούτων, με τη σφραγίδα του επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ».

Για την ενίσχυση του οργανισμού, η Δέλτα προτείνει το LIFE 100% φυσικό, βιολογικό χυμό πορτοκάλι, με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αντιοξειδωτική δράση, που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από την οξείδωση, στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η LIFE βιολογική λεμονάδα φτιάχνεται ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή συνταγή, χωρίς κανένα συντηρητικό ή χρωστικές ουσίες.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Δέλτα στο τηλ. 8001199800