Αφρόλουτρα Le Petit Marseillais εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο

Αφρόλουτρα Le Petit Marseillais εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο.

Νέες προσθήκες σε αφρόλουτρα πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρεία Johnson & Johnson επεκτείνοντας τη σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος Le Petit Marseillais με συνταγές εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα, στα σημεία λιανικής διατίθενται τα νέα αφρόλουτρα:

  • Κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής θρέψης Le Petit Marseillais, εμπλουτισμένο με φυτικό βούτυρο, που συνδυάζει τα συστατικά βούτυρο αργκάν, κερί μέλισσας και έλαιο από ροδοπέταλα. Χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα για 24 ώρες. Διατίθεται σε συσκευασία των 400 ml.
  • Κρεμώδες αφρόλουτρο για λαμπερό δέρμα Le Petit Marseillais με έλαιο βερίκοκου χρυσού χρώματος και λευκό κρίνο. Αυτή η ενυδατική σύνθεση με φυτικό βούτυρο, κρεμώδη υφή και καλοκαιρινό άρωμα αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενώ δίνει αίσθημα ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 250 ml.
  • Κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής θρέψης Le Petit Marseillais με βούτυρο καρύδας, που προέρχεται από το έλαιο που εξάγεται από τον καρπό της καρύδας και Κερί μέλισσας, που συλλέγεται με το χέρι στην περιοχή Λανγκντόκ – Ρουσιγιόν της Γαλλίας. Το προϊόν περιέχει επίσης λάδι καριτέ και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 250ml.με βούτυρο καρύδας, που προέρχεται από το έλαιο που εξάγεται από τον καρπό της καρύδας και Κερί μέλισσας, που συλλέγεται με το χέρι στην περιοχή Λανγκντόκ – Ρουσιγιόν της Γαλλίας. Το προϊόν περιέχει επίσης λάδι καριτέ και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 250ml.με βούτυρο καρύδας, που προέρχεται από το έλαιο που εξάγεται από τον καρπό της καρύδας και Κερί μέλισσας, που συλλέγεται με το χέρι στην περιοχή Λανγκντόκ – Ρουσιγιόν της Γαλλίας. Το προϊόν περιέχει επίσης λάδι καριτέ και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 250ml.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα LE PETIT MARSEILLAIS στο τηλ. 800 11 22888