Αναψυκτικά Βίκος με stevia

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια και στην κατηγορία των αναψυκτικών με μία σειρά προϊόντων που βασίζονται στην καινοτομία της χρήσης του φυσικού μεταλλικού νερού για το οποίο φημίζεται η εταιρεία. Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η Βίκος έχει κάνει και κίνηση προς τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη. Στο «χαρτοφυλάκιό» της περιλαμβάνονται πλέον τρία προϊόντα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, προσφέροντας έτσι νέες, ποιοτικές επιλογές, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Πρόκειται για τα Βίκος Cola, Βίκος Πορτοκαλάδα με ανθρακικό και Βίκος Λεμονάδα.

Nektar bubble με φράουλα και μαστίχα

Η εταιρεία Κουρτίδη από τις Σέρρες που δραστηριοποιείται στην παραγωγή αναψυκτικών διαθέτει στην αγορά δώδεκα διαφορετικές γεύσεις κι όλη η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη. Πρόσφατα, μάλιστα, η εταιρεία ανανέωσε τις συσκευασίες της κι οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τα αναψυκτικά Nektar στη νέα συσκευασία can slim με μοντέρνα σχεδίαση. Παράλληλα, διαθέτει στα καταστήματα λιανικής και τον πρόσφατο κωδικό Nektar bubble, ένα καινοτόμο προϊόν με χυμό φράουλα κι άρωμα μαστίχα από ελληνικούς φυσικούς χυμούς, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα αναψυκτικά Nektar. H Nektar Κουρτίδη διαθέτει συγχρόνους αποθηκευτικούς χώρους, για να βρίσκονται τα εμπορεύματα σε σκιερό και δροσερό μέρος μέχρι την παράδοσή τους στους εμπόρους. Η επιχείρηση παράγει κωδικούς σε πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα, τόνικ, Cola, τσάι πράσινο, ροδάκινο και λεμόνι, με τα brand Nektar και Frut up.

Αναψυκτικά Fanta σε σπάνιες γεύσεις από τη Βio-Ηrisi

Ιδιαίτερες προτάσεις σε προϊόντα, που θα μπορούσε να βρει ενδιαφέρουσες για το κατάστημά του ο επαγγελματίας της μικρής λιανικής, περιλαμβάνει η γκάμα της εταιρείας «BH Company», που ασχολείται με την εισαγωγή ποιοτικών προϊόντων από όλο τον κόσμο, όπως είναι τα μπαχαρικά, τα βότανα, τα Superfoods, τα δημητριακά χωρίς γλουτένη, τα αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη, τα αποξηραμένα μανιτάρια και άλλα.

Η εταιρεία Βio-Ηrisi διαθέτει, μεταξύ άλλων κωδικών, τα γνωστά αναψυκτικά Fanta σε συσκευασία των 500 ml στις γεύσεις: Σταφύλι, Λεμόνι ζαμπούκο, Τροπικό ροδάκινο, Zero Sugar Raspberry Lime & Baobab.

Χυμοί ΒΑΠ fresh

Η εταιρεία ΒΑΠ με έδρα τη Ρόδο δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Έχει ενεργό παρουσία από το 1967 και παράγει προϊόντα, στηρίζοντας παράλληλα και την τοπική οικονομία. Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπίρα και, πρόσφατα, τσάι με γεύσεις είναι κάποια από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας ΒΑΠ κι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ανάμεσα στα προϊόντα της συγκαταλέγονται κι οι χυμοί Βαπfresh που κυκλοφορούν στην αγορά σε συσκευασίες των 330 ml και του 1 Lt, στις γεύσεις πορτοκάλι, μήλο, ανάμικτος, ανανάς, γκρέιπφρουτ, βύσσινο, λεμόνι, ρόδι και multikids, προκειμένου να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Βραβευμένοι χυμοί από τη Φάρμα Κουκάκη

Στην κατηγορία των χυμών έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια κι η εταιρεία Φάρμα Κουκάκη από το Κιλκίς, με τους τρεις νέους φυσικούς χυμούς της να λαμβάνουν και διάκριση στα Greek Label Awards. Πρόκειται για τρεις 100% φυσικούς χυμούς, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά, που διατίθενται ήδη σε έναν μεγάλο αριθμό μίνι μάρκετ, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Φάρμα Κουκάκη έχει λανσάρει τους εξής χυμούς: • Χυμός Ρόδι, Σταφύλι, Μήλο & Καρότο. • Χυμός Μήλο, Πορτοκάλι & Καρότο. • Χυμός Πορτοκάλι από επιλεγμένα ελληνικά Πορτοκάλια.

Νέο αναψυκτικό με φράουλα και βασιλικό από την Έψα

Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών Έψα λάνσαρε για το καλοκαίρι του 2020 ένα καινοτόμο Limited Edition προϊόν, προκειμένου να προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία στους καταναλωτές. Ανέμιξε ένα δημοφιλές φρούτο, τη φράουλα, με βασιλικό και δημιούργησε ένα νέο, δροσιστικό κι απολαυστικό αναψυκτικό με ξεχωριστή γεύση. Κάτω από το πρίσμα του Summer Mix Limited Edition, η Έψα θα λανσάρει κάθε καλοκαίρι και μία νέα γεύση, διαθέσιμη μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.