Μία θέση στη λίστα των «Most Admired Companies in Greece» και 2 βραβεία στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» απέσπασε η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η ΑΒ Βασιλόπουλος κατέκτησε την 6η θέση ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στην έρευνα «Most Admired Companies in Greece». Kαι είναι η 7η συνεχής χρονιά κατά την οποία η ΑΒ βρίσκεται στο ΤΟP20 της μεγαλύτερης έρευνας για την εταιρική φήμη, που διοργανώνει το FORTUNE στην Ελλάδα σε συνεργασία με την KPMG.

Φέτος, σε μία ιδιαίτερη χρονιά, ο θεσμός με motto τη φράση “GREATNESS IS IN THE DETAILS”, υπογράμμισε όλα όσα μας δίδαξε η πανδημία. Την αλλαγή, την πρόκληση και την εξέλιξη. Ανέδειξε αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις που βρέθηκαν στο πλευρό της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας. Όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος που έδωσε έμπρακτα το «παρών» με πράξεις φροντίδας, λύσεις, επιλογές και νέες ιδέες. Με δράσεις που έκαναν τη διαφορά στις ζωές των πελατών, των εργαζομένων της αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα. Πάντα με ευθύνη και συνέπεια. Και με θετικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία.

Κάτι που αναγνωρίζεται και μέσα από τη βράβευση της αλυσίδας στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», τη διοργάνωση που αναδεικνύει τους άριστους της πραγματικής οικονομίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, αναδείχθηκε ως «χρυσή πρωταγωνίστρια» στον κλάδο των σούπερ μάρκετ, κατακτώντας βραβείο στην κατηγορία «Πρωταγωνιστές Κλάδων Δεκαετίας (2010-2020)». Ταυτόχρονα, διακρίθηκε και με το βραβείο Solidarity Excellence για την προσήλωσή της στην αξία της ανθρώπινης ζωής, με την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας».