Μπουκίτσες πρωτεΐνης σε 3 λαχταριστές γεύσεις. Η 40FOOD είναι μία εταιρεία που έχει βασικό της στόχο να ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει υγιεινές επιλογές στο snacking, κι η νέα της πρόταση αφορά τα «The Protein Ball Co».

Υγιεινό σνακ πρωτεΐνης

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σνακ σε σχήμα μπουκίτσας ή μπαλίτσας, το οποίο διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και διατίθεται σε 3 λαχταριστές γεύσεις:

  • Φιστικοβούτυρο
  • Κακάο & Πορτοκάλι
  • Φιστίκι Κελυφωτό & Λεμόνι (Vegan) και
  • Φιστικοβούτυρο (Vegan)

Ιδανικά για vegan, αθλητές κι όχι μόνο

Τα The Protein Ball Co καλύπτουν διατροφικές ομάδες, όπως των vegetarians και vegans, και θεωρούνται κατάλληλο σνακ για την άθληση, το γραφείο και την εκδρομή, καθώς δίνουν ενέργεια κι αίσθηση πληρότητας. Επίσης, το πρωτότυπο σχήμα τους μπαλίτσα/μπουκίτσα κι η συσκευασία τους τα καθιστά πολύ πρακτικά για όλες τις απαιτητικές, καθημερινές δραστηριότητες.

Σνακ υψηλής ποιότητας για μίνι μάρκετ

Τα The Protein Ball Co είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και βιταμίνες. Επίσης, δεν περιέχουν επιπλέον ζάχαρη ή συντηρητικά κι είναι απαλλαγμένα από γλουτένη, σόγια και γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες. Οι πρώτες ύλες σε όλες τις γεύσεις των The Protein Ball Co, επειδή δεν ψήνονται, διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα μικρο-συστατικά τους.

Το προϊόν διατίθεται σε μίνι μάρκετ και καταστήματα της μικρής λιανικής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6999841867.