ΑΒ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο της χρονιάς στα e-volution Awards 2021, με την εταιρεία να αποσπά 7 ακόμη διακρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα ανακηρύχθηκε ως “E-shop of the Year” για το AB Eshop, καθώς προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, εξελίσσοντας περαιτέρω το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Παράλληλα, κέρδισε:

-Gold βραβείο στην κατηγορία “Best in Supermarkets” για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν το ηλεκτρονικό κατάστημα, AB Eshop, και η νέα μας εφαρμογή, AB App.

-Gold βραβείο στην κατηγορία “Content Marketing that Converts” για το περιεχόμενο και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που δημιουργούν το AB Eshop και το AB App.

-Gold βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στο E-Commerce | ανά case study» για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του AB Home Shop Center, του νέου κέντρου αναπλήρωσης και διανομής των ηλεκτρονικών μας παραγγελιών.

-Gold βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική social media» για τη δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου εν μέσω πανδημίας, μέσα από δυο μεγάλες social media καμπάνιες (καμπάνια «Φροντίζουμε» και καμπάνια «#menoumespiti»).

-Silver βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες E-Banking & Συστήματα Ηλεκτρονικών Πληρωμών» για την ευελιξία στις online πληρωμές για αγορές από το AB Eshop ή το AB App σε Android & iOS.

-Silver βραβείο στην κατηγορία “User Interface” για το αναβαθμισμένο αγοραστικό ταξίδι σε ποικίλα σημεία της πλοήγησης στο AB Eshop, από την είσοδο έως το checkout.

-Bronze βραβείο στην κατηγορία “Operations & Back Office” για το AB Home Shop Center, που αποτελεί μια επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ και εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, για την Αττική, μέσα από το AB Eshop.