Εγκαίνια του νέου METRO Cash & Carry στη Ζάκυνθο

Εγκαίνια του νέου METRO Cash & Carry στη Ζάκυνθο. 

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας METRO Cash & Carry εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Ζακύνθο, στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου – Μαύρων Βολίων στην Αγία Αικατερίνη.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα αποτελεί το δεύτερο μικρό Cash & Carry της εταιρείας, που αποσκοπεί στο να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών σε μια περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση. Πρόκειται για το 50ο  σημείο της αλυσίδας χονδρικής της εταιρείας METRO AEBE, που εκτείνεται σε μια επιφάνεια 1.096 τ.μ, περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό, πάρκινγκ 62 θέσεων και απασχολεί 26 εργαζόμενους.

H METRO AEBE είναι η 100% ελληνική εταιρεία που ανέπτυξε πρώτη το 1976 το θεσμό των Cash & Carry στη χώρα, προσαρμόζοντάς τον από τότε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Με 50 σημεία πώλησης, αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα.προσαρμόζοντάς τον από τότε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Με 50 σημεία πώλησης, αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα.προσαρμόζοντάς τον από τότε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Με 50 σημεία πώλησης, αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα.προσαρμόζοντάς τον από τότε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς. Με 50 σημεία πώλησης, αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα.