Μεβγάλ: Επένδυση 5,3 εκατ. ευρώ στο στραγγιστό γιαούρτι

Υψηλούς στόχους έχει βάλει για το νέο στραγγιστό γιαούρτι της, η βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ, καθώς θα επιχειρήσει να τριπλασιάσει τις πωλήσεις της σε ορίζοντα τριετίας,  μέσω και μιας μεγάλη επένδυσης  5,3 εκατ. ευρώ στις εγκαταστάσεις παραγωγής της  στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Μεβγάλ: Επένδυση 5,3 εκατ. ευρώ στο στραγγιστό γιαούρτιΌπως δήλωσε εχθές στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προϊόντος η κα Μαίρη Χατζάκου αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, η συγκεκριμένη κίνηση έχει ως στόχο την ελληνική αγορά. «Προσπαθούμε να ξανακερδίσουμε τον Έλληνα καταναλωτή και για αυτό υλοποιούμε επενδύσεις και δημιουργούμε νέα προϊόντα. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι το στραγγιστό γιαούρτι που θα δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας» ανέφερε η κα Χατζάκου και συνέχισε «στόχος ο τριπλασιασμός των πωλήσεων στραγγιστού γιαουρτιού σε βάθος τριετίας. Θέλουμε σε μια τριετία να τριπλασιάσουμε τους όγκους μας. Δεν είναι μεγάλοι οι όγκοι του στραγγιστού μας γιαουρτιού. Έχουμε ένα μερίδιο περίπου 2,8% που δεν είναι  καλό για τα δεδομένα της Μεβγάλ. Η Μεβγάλ στην ελληνική αγορά έχει μερίδιο γύρω στο 11% άρα ο τριπλασιασμός δεν είναι ένα νούμερο που δεν συνάδει με τα δρώμενα της εταιρείας».

Η επένδυση της Μεβγάλ περιλαμβάνει εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής με separator γιαούρτης, αγορά μηχανής συσκευασίας γιαούρτης ultra clean και νέο χώρο συσκευασίας γιαούρτης, με προδιαγραφές clean area ISO 8. Στις εγκαταστάσεις αυτές παράγεται το νέο στραγγιστό γιαούρτι Μεβγάλ με ελληνικό γάλα από τις 14 Μαΐου 2018.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Μεβγάλ στο τηλ. 210 5590001