Μοσχάρι και αρνί στο χαρτοφυλάκιο της Νιτσιάκος

Την είσοδό της στην αγορά του μοσχαριού σχεδιάζει η πτηνοτροφική εταιρεία Νιτσιάκος με επενδυτικό πλάνο της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ για τη διετία 2018-2019.

 Με στρατηγική επιλογή την ανάδειξη του μαύρου κοτόπουλου και τα οφέλη της πιο υγιεινής διατροφής, τη δημιουργία νέας μονάδας βιολογικού καθαρισμού και επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων και την επέκταση του εκκολαπτηρίου, η Εταιρεία Νιτσιάκος συντονίζει παράλληλα τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής προψημένων προϊόντων και εισέρχεται στην αγορά μοσχαριού με δική της φάρμα με ορίζοντα διάθεσης ποσοτήτων τις αρχές του 2019.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η παραγωγή θα είναι μικρή και θα δίνεται έμφαση στην premium ποιότητα του κρέατος με επιλεγμένες φυλές, ενώ θα αφορά σε διάθεση μόνο στην εγχώρια αγορά. Επιπλέον, σχεδιάζει τη δημιουργία νέων κωδικών στην κατηγορία των αλλαντικών, συνεχίζοντας τη στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής και διανομής αλλαντικών ΝΙΚΑΣ, που ανήκει στον όμιλο της Chipita, για την παρασκευή αλλαντικών από κοτόπουλο.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Νιτσιάκος στο τηλ. 26510- 22200