Εταιρείες και προϊόντα από όλη την Ελλάδα

Το περιοδικό «Mini Market & Μικρή λιανική», έδωσε φυσικά το «παρών» στη διοργάνωση, συνεχίζοντας την προσπάθειά του να φέρει τις επιχειρήσεις της χώρας και τα προϊόντα τους, πιο κοντά στους ανθρώπους της μικρής λιανικής.

Μικρές και μεγαλύτερες εταιρείες εξέφρασαν σε μεγάλο βαθμό την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή στη φετινή έκθεση και μας μίλησαν για τα προϊόντα τους, τους στόχους τους, αλλά και τη σημασία του μίνι μάρκετ και της μικρής λιανικής στη δραστηριοποίησή τους.

Άλφα Γεύσεις

Food Expo 2018Σε μία διεθνή εταιρεία εξαγωγικού χαρακτήρα, έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια, η Άλφα Γεύσεις και ο υπεύθυνος πωλήσεων της επιχείρησης, κ. Γιώργος Γεροβασιλείου, δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στον διεθνή χαρακτήρα της φετινής Food Expo. «Η κίνηση ειδικά εδώ στο Hall μας είναι πολύ μεγάλη και κυρίως από κόσμο που είναι επαγγελματίες και έρχονται για να κάνουν συμφωνίες. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και για την προσέλευση από το εξωτερικό, αφού έχουμε έρθει σε επαφή με επαγγελματίες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, μέχρι το Κουβέιτ και τη Νέα Ζηλανδία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Άλφα Γεύσεις παρουσίασε στην έκθεση και νέα προϊόντα και συσκευασίες, όπως η νέα αλοιφή με γιαούρτι και λιαστή ντομάτα.

Jannis AEBE

Food Expo 2018Τα πολλά και περιποιημένα περίπτερα, καθώς και την «ποιότητα» του κόσμου, ξεχώρισε από τη φετινή Food Expo, ο κ. Χριστόδουλος Ράντης από το εμπορικό τμήμα της εταιρείας Jannis. «Υπάρχουν φέτος πολλά και όμορφα περίπτερα, ενώ και ο κόσμος είναι αυτός που ενδείκνυται σε τέτοιες εκθέσεις, με αρκετούς επισκέπτες και από το εξωτερικό να αναζητούν συνεργασίες», ήταν το πρώτο σχόλιό του στο περιοδικό μας. Η εταιρεία Jannis είναι μία από τις πιο ιστορικές στα παραδοσιακά ζαχαρώδη προϊόντα (παστέλι, μαντολάτο, λουκούμια) και διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. «Εξυπηρετούμε μέσω χονδρεμπόρων, πολλά καταστήματα και φυσικά μίνι μάρκετ σε όλη τη χώρα. Εδώ στη Food Expo μάλιστα, παρουσιάζουμε και κάποιες νέες συσκευασίες, οι οποίες είναι ιδανικές για τα σημεία της μικρής λιανικής, αφού είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες», συμπλήρωσε ο κ. Ράντης.

Σοκολατοποιία Κοχύλι

Food Expo 2018Την αγοραστική δυναμική της Food Expo 2018 υπογράμμισε η κα Ευαγγελία Κόλλια, υπεύθυνη πωλήσεων της Σοκολατοποιίας Κολύχι. «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις επαφές μας, οι οποίες εδώ ήταν και πιο επίσημες, με αρκετούς υποψήφιους και νυν πελάτες. Ήταν πολλοί οι επαγγελματίες που ήρθαν εδώ για να… ψωνίσουν», υποστήριξε στο περιοδικό μας. Όσο για το περίπτερο της εταιρείας Κοχύλι στην έκθεση, τόνισε: «Έχουμε φέρει και νέα προϊόντα μας εδώ, όπως οι 6 γεύσεις σε αλοιφές φρούτων. Τις ονομάζουμε έτσι γιατί δεν είναι μαρμελάδες, δεν έχουν καθόλου ζάχαρη. Επίσης παρουσιάζουμε εδώ και κάποιες νέες συσκευασίες, που θεωρούμε πιο εντυπωσιακές, αλλά και πρακτικές για τους καταναλωτές».

Κόμης Καλαβρύτων

Food Expo 2018«Ερχόμαστε χρόνια στη Food Expo και φέτος είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την κίνηση και την ποιότητα των επισκεπτών», υποστήριξε με τη σειρά του, ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Κόμης Καλαβρύτων, κ. Φώτης Μαναρέζος. Η Αχαϊκή Γαλακτοκομεία παρέχει τα προϊόντα της στην πλειοψηφία των μεγάλων σούπερ μάρκετ, αλλά δραστηριοποιείται εξίσου και στη μικρή λιανική. «Καλύπτουμε σχεδόν όλη την Ελλάδα, με απευθείας πωλήσεις και αυτή τη στιγμή, μπορεί κανείς να βρει το γάλα και τα τυριά μας σε πάνω από 600 σημεία, μεταξύ των οποίων και πολλά μίνι μάρκετ, παντοπωλεία και άλλα σημεία μικρής λιανικής», είπε στο περιοδικό μας o κ. Μαναρέζος.

Άρδας Frost

Food Expo 2018Δικό τους περίπτερο στη Food Expo είχαν για ακόμη μία χρονιά και τα ελληνικά κατεψυγμένα προϊόντα με την επωνυμία Άρδας. «Διαθέτουμε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, με τα οποία προμηθεύουμε καταστήματα κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και στη Ρόδο, την Κρήτη και την Αθήνα, ενώ επεκτεινόμαστε διαρκώς», μας είπε ο κ. Λεωνίδας Τριβιζάς, από το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας. Οι εγκαταστάσεις της Άρδας βρίσκονται κοντά στον ομώνυμο ποταμό του Νομού Έβρου και από εκεί διακινούνται σε όλη τη χώρα μέσω χονδρεμπόρων και με τη συνεργασία εταιρειών που ειδικεύονται στη μεταφορά κατεψυγμένων προϊόντων.